У нашем клубу одржан је “викенд семинар” аикидоа односно кратки “учи деши” семинар

У нашем клубу одржан је “викенд семинар” аикидоа односно кратки “учи деши” семинар и то трећег викенда у фебруару тј. 18-20.2. 

Семинар је организовао Дејан Жужа 6. dan. a тренинге је водио  председник Интеранционалне аикидо академије Братислав Стајић, 9 дан.

Семинару су присуствовали ученици КБВ “Земун” и “Сингидунум” као и ученици “Интернационалне аикидо академије”  подељени у млађу и старију групу. 

Овај пут имали смо и посебно драгог госта из Немачке, Jürgena Grimma, из DDK (Deutsches Dan Kollegium), секретара ове организације за покрајну Hessen.

Jürgen Grimm је мастор џудоа и немачке џиу џице и дугогодишњи пријатељ Жужа Дејана. 

Приликом отварања семинара господин Грим је пренео захвалност председника Немачког Дан колегијума на позиву њихових представника на семинар у Србији, и исто тако изразио наду да ће се наша сарадња наставити на обострано задовољство.Тема семинара је била “џиу ваза – основни принципи”.

Након семинара организовали смо лепо дружење у дворишту клуба уз ручак који се наставио до вечерњих часова.  

Ово је други семинар оваквог типа који је организовао наш клуб и очекујемо да и овај догађај код нас постане традиција, обзиром да је изузетно користан и интересантан за ученике који већ имају одређено аикидо искуство.