Razvoj

Od marta 1998. godine, kada je održano prvo klupsko polaganje kojem je predsedavao Ljubomir Ljuba Vračarević, tada crni pojas 6. dan,  svi kandidati, budući da su bili dobro pripremljeni, zasluženo osvajaju svoje prve pojaseve.

Visok kvalitet rada u Klubu dovodi do povećanja interesovanja novih članova i ubrzo se uvode novi termini i otvaraju nove trenerske ekipe. Dejan Žuža stasava u majstora pa 2000. godine nastavlja, uz asistenta Željka Vokića, samostalno sa radom u svih 5 ekipa.  Iste godine Žuža, tada već crni pojas 2. dan, predvodi i Prvi aikido seminar održan na Tari u organizaciji Kluba.

Interes za rad Kluba širi se i izvan Zemuna, pa se ubrzo otvaraju i nove aikido sekcije. Prva u Domu kulture u Novim Banovcima 2000 a dve godine kasnije sa radom započinje i sekcija u Ugrinovcima. Već 2005. u Staroj Pazovi otvara se i treća, u Osnovnoj školi “Anton Skala koju predvode Žuža i njegov učenik, Momir Ćućuz, tada predmajstor.

U decembru 2005. godine Aikido klub Zemun dobija prve majstore iz sopstvene škole: Darija Dukića, Miloša Jovanovića, Dušana Stefanovića, Ivana Kričkovića i Damjana Pavlovića.  Ovi učenici su polagali na međunarodnom Seminaru u Sportskom centru „Šumice“ pred takozvanim DAN-kolegijumom, na čelu sa majstorom Ljubom Vračarevićem. Danas ovi majstori učestvuju u trenerskom radu Kluba sa decom i odraslim članovima, čiji broj je do dostigao sada već 150 aktivnih članova.