Javni treninzi/prezentacije

Tatami poligon borilačkih veština – Dečiji sajam maj 2017.

Drage aikidoke i roditelji,

Sa zadovoljstvom vas pozivam na XIX dečiji sajam i “Tatami poligon borilačkih veština”. Po drugi put na ovom sajmu postojaće prostor namenjen samo borilačkim veštinama. Mi kao organizatori imamo privilegiju da prvim nastupom “otvorimo” tatami poligon uvodnim treningom i to u petak 5.5. u 12.30 kao i da prisustvujemo svečanom otvaranju sajma u 14.00 časova. Sutradan tj. 6.5. u 10h održaćemo još jedan pokazni trening aikido-a/prezentaciju koju će voditi Dejan Žuža, shihan 6. DAN i tom prilikom će se predstaviti učenici iz aikido klubova iz Zemuna, sa Galenike, Singidunuma (O.Š. Drinka Pavlović) tj. centra Beegrada – sa Starog grada i iz Francuske škole.

Tokom ova tri dana na tatami poligonu će se predstaviti još nekoliko klubova Srpskog aikido saveza kao i još desetak borilačkih veština poput: džudoa, ving čuna, ninđucua, kjokušinkai karatea, kendoa, kung-fua, rvanja, kapoere, brazilske džiu-džice i krav-mage.

Za sve detalje izvolite link sa detaljnim rasporedom aktivnosti sa “tatami poligona”: http://decijisajam.rs/info/program-na-bini-i-terenu/

Dođite da se družimo, razmenimo iskustva i lepo provedemo.

 

Trening sa “jo” štapom

Majstor Braca je posetio klub za borilačke veštine “Zemun” u junu 2017. i održao trening sa “jo” štapom. Učenici Žuža Dejana 6. DAN su veoma rado prisustvovali treningu a roditelju su sa oduševljenjem posmatrali i trening u dvorištu kluba.